koa københavn bar grill drinks

KOA er en ny bar & grill beliggende i Valkendorfsgade 22 i nærheden af det hyggelige Gråbrødretorv kvarter i indre by.

Gæster hos KOA vil besøge et uformelt spisehus/bar med en afslappet atmosfære, et imødekommende personale, der vil yde et højt service niveau.

KOA og dens menu er inspireret af de bedste Grill houses rundt om i verden, der kombinerer en autentisk og behagelig spise oplevelse, med en smart håndteret og lækker “Bar Food” menu.

Du vil finde noget for enhver smag, en blanding af centrale klassiske retter med et sydlandsk sæsonbestemt flair.

Vinkortet er en bevidst kombineret liste, der samler velkendte og lækre druesorter. Vinene er fra vores egen import og udvalgt af vores eksklusive partner Lundgren VIP Gothersgades sommeiler.

Vi ønsker med vores bar, at give en behagelig oplevelse man ikke glemmer. Fra udvælgelsen af vores spiritus, vores hurtige sæsonpræget men klassiske cocktailkort, til den charmerende smilende snak med bartenderen, bør enhver gæst være en del af oplevelsen og med til at skabe en åben og levende atmosfære.

Gør dig klar til weekenden på KOA! Spis, hyg og fest. Et helaftens koncept, hvor der enten vil være DJs eller live acts på “scenen”.

KOA Bar & Grill har plads til alle.

Velbekommen!

KOA’s nyhedsmail

KOA er Københavns nye Grill og Bar, placeret i Valkendorfsgade 22, tæt på det hyggelige Gråbrødretorv
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev. Hvorfor? Du vil blive inviteret til vores specielle arrangementer med bl.a. lækre smagninger, spændende events, live acts og meget mere…
Vi glæder os til at byde dig velkommen til KOA.
[wysija_form id=”1″]