En nybegynders Guide til at bruge aromaterapi med børn

Stol på dit instinkt – en nybegynders guide til at bruge aromaterapi med børn:

Æteriske olier er ren aromatisk plante essenser – de er destilleret fra blomster, frugter, blade, harpiks, rødder, frø og træ. Den anvendes for deres helbredende egenskaber verden over – i, for eksempel, de er kun tilgængelige via licens, kvalificeret sognebørn. I USA, vi har gratis adgang til æteriske olier – men med dette kommer med nogle vigtige advarsler: kun nogle af de æteriske olier tilgængelige er egnet for børn; andre er ikke egnet for børn og nogle er endda farlige for børn (børn med epilepsi bør ikke komme i kontakt med stimulerende æteriske olier).

Når de anvendes korrekt men, æteriske olier kan være til stor gavn, og vil ikke være i strid med dit barns lægeligt ordineret medicin. Altid forskning olie valg grundigt før du bruger med din baby eller barn – Spørg rådgivning fra en kvalificeret praktiserende læge, eller se referencer i slutningen af denne artikel.

Når det er sagt, æteriske olier kan være en vidunderlig måde at støtte dit barns sundhed, lykke og velvære. Æteriske olier kan være meget terapeutisk og pleje til både dit barn og dig, pårørende. Æteriske olier bruges eksternt (på ydersiden af kroppen) i dit barns badekar, body lotion, olier, cremer, geler, komprimerer, fodbad, eller i en varmere olie. Virkningerne af aromaterapi vil generelt falder ind under en af tre hovedkategorier: 1) bistår i healing fra mindre sygdomme og ulykker, 2) støtter dit barn overordnede følelse af velvære og 3) hjælpe dit barn med at få kvalitet resten.

Når du bruger æteriske olier med dit barn, er det bydende nødvendigt at du finde et velrenommeret leverandør af terapeutiske-grade æteriske olier, benytter økologiske eller wildcrafted sorter når det er muligt. Syntetisk kopier af olier almindeligt anvendt i parfumer er ikke passende, og kan endda være skadeligt for dit barns sundhed. For at bevare effektiviteten, bør æteriske olier holdes i mørk rav eller kobolt glasbeholdere, i et mørkt og køligt sted væk fra barnets adgang. Wooden aflægningsrum fra håndværk eller ‘Pier One’ type butikker kan gøre en dejlig container til flaskerne.

Metoder til brug af æteriske olier

Der er to måder at bruge æteriske olier med dit barn-indånding: gennem en diffuser, forstøver, eller tilføje en luftfugter reservoir og lokal applikation: fortynde den æteriske olie i et luftfartsselskab olie og anvende topisk. Tilføje æteriske olier til et bad kombinerer de to metoder, selv om vi vil dække det under lokal applikation.

Til topikal applikation fortyndes æteriske olier i varierende styrker afhængigt af brug og alder af dit barn. Koncentrationen kan variere fra en dråbe æterisk olie pr spsk af luftfartsselskab olie, til et par dråber pr tsk af luftfartsselskab tilføjes en trukket bad, at et lig forholdet mellem carrier og æteriske olie anvendes direkte til dit barns fødder (som i tilfældet med blid Lavende r). Med andre ord er der en enorm variation i fortyndingsniveauer afhængigt af omstændighederne. Mamas, gøre din forskning og så stole på dit instinkt. Kun dig og dit barn baby vide præcis hvad der er rigtigt for din situation.

Generelle fortynding sats retningslinjer af æteriske olier i en ounce af luftfartsselskab olie:

Alder af barn og mængden af æterisk olie pr en Ounce luftfartsselskab olie for aktuel/Massage ansøgning:

Nyfødte (Consult praktiserende læge før brug)

1-3 dråber æterisk olie / ounce

2-6 måneder

1-3 dråber æterisk olie / ounce

6-12 måneder

1-4 dråber æterisk olie / ounce

1-4 år (medmindre meget små)

5-8 dråber æterisk olie / ounce

6-7 år

5-10 dråber æterisk olie / ounce

9-12 år

5-12 dråber æterisk olie / ounce

12 år ung voksen

10-15 dråber æterisk olie / ounce

GØR ikke brug en ÆTERISK olie PÆN (ufortyndet) på børns hud, medmindre angivet til en bestemt tilstand. Hvis dit barn har meget sart hud, er det vigtigt at teste et lille område, inden en ny enkelt olie eller blend. Holde æteriske olier væk fra øjnene. Når du bruger citrus olier – brug orange, bergamot, citron, tangerine, mandarin og lime – ikke hvor huden udsættes for sollys i de næste 12 timer. Disse olier anses ‘fototoksisk’, og kan reagere fra solens stråler. De kan bruges i et bad, men hvor de vil blive vasket ud af huden, når badet er færdig.

Æteriske olier er ikke til at være indtages oralt (gennem munden). Når dit barn tager medicin, reducere mængden af æterisk olie af halvdelen af den mængde anbefales til deres aldersgruppe.

Carrier olier for børn

Sød mandel olie er generelt betragtes som den sikreste og bedste samlede luftfartsselskab olie til brug med babyer og børn. Abrikos kernel olie er også betragtes som yderst sikker hos børn over 6. Jojobaolie kan tilføjes på omkring 10% koncentration for enhver blanding – det har en beroligende virkning på huden og er godt for håret.

Topikal applikation – pleje Touch Massage opskrifter

Der er intet bedre for et barn end en kærlig, omsorgsfuld strejf af en forælder. En blid knus, et smil, et kys på kinden hele berolige barnet og hjælpe forælder og barn at obligation. Disse dagligdags former af forbindelsen er instinktive og børn trives fra det.

Forskning viser, at massage kan hjælpe børns vækst, både fysisk og følelsesmæssigt. På hospitaler, undersøgelser udført med Præmatur baby viser, at touch er et vigtigt aspekt af børnenes evne til at trives.

Ved hjælp af aromaterapeutiske nærende touch massage kan være terapeutisk for både barnet og forælderen. Ved hjælp af en lys, samvittighedsfuld hård kan du massere dit barns fødder, arme, hænder, ryg, mave og selv ben. Massagen bør altid ske med kærlige hensigt og arbejde i den retning, at blodet flyder-fra ankler til ben; fra håndled til skulder, osv.

Her er et par foreslog blandinger for denne vidunderlige metode – hver er i ét (1) ounce af sød mandelolie:

Afslappende søvn – 4 dråber lavendel, 2 dråber Roman Chamomile

Happy Child-3 dråber Rose, 1 dråbe Neroli

Rolig og afslappet-3 dråber Petitgrain, 3 dråber Neroli

Følelsesmæssige pleje – 1 dråbe Rose, 1 dråbe Vanilla, 2 dråber lavendel

For en Baby olie blanding, der skal anvendes som en fugtighedscreme OR massageolie (Bemærk: den hyppig vask af en baby hud faktisk gør det vanskeligt for dem at bevare vitamin C, anvendelse af en kvalitet hud olie vil hjælpe dem med at holde tilstrækkelig forsyning af denne vigtige næringsstoffer).

1 ounce af økologisk sød mandelolie eller hasselnød olie

1 dråbe af ren lavendel æterisk olie

1 dråbe Vanilla æterisk olie

ELLER

1 ounce økologisk sød mandelolie

2 dråber ren lavendel æterisk olie

1 dråbe af ren kamille (tysk) æterisk olie

De ovenstående blandinger kan også føjes til badet. En teskefuld med følgende mængden af essentielle olier tilføjet kan tilføjes efter badet er fyldt, per barnets alder: 3-5 år, 2 dråber; 6-8 år, 3 dråber; 8-11 år, 5 dråber. Måske den nemmeste måde at gøre dette ville være at gøre en fuld styrke blanding (uden luftfartsselskab olie) af dit valg, derefter fortyndes efter behov for ansøgningen.

Indånding af æteriske olier

Indånding, kan man anvende en eller to dråber på et lommetørklæde og indånder eller tilføje olier til en vand dug flaske eller luftfugter. Beroligende æteriske olier, der kan anvendes er lavendel (anbefales til søvn – en til fire dråber kan placeres under hovedpuden), Mandarin, Roman Chamomile, Ho træ (en miljøvenlig erstatning for palisander), mandarin, Petitgrain, vanille og Neroli. Bruge disse olier enkeltvis, oprette din egen blanding, eller bruge en af de krop olie blandinger ovenfor uden luftfartsselskab olie. Et par dråber pr. quart af vand i en mister sprøjtes i hele et værelse eller ekstra luftfugter reservoir vil gøre.

For en anti-angst blanding: prøve 5 dråber bergamot, 1 dråbe lavendel og 3 dråber geranium-fortyndes til 10 dråber pr. ½ pint af vand til et værelse spray eller brug i en luftfugter eller fortyndet til det passende niveau for dit barns alder hvis bruger topisk. For årvågenhed, prøve citron, bergamotessens, grapefrugter eller fyrretræ, enten enkeltvis eller i en blanding, der behager dine sanser (som regel den bedste måde at blande er til at stole på din næse!)

Æteriske olier kan også bruges i et stearinlys lampe eller varmere – med olien forsigtigt fordampet fra overfladen af en lille skål med vand af varmen fra et stearinlys. En elektrisk Forstøvningsudstyr diffuser er generelt ikke anbefales til brug sammen med børn, som koncentrationen af olier i luften kan være for høj.

Sidst men ikke mindst, er æteriske olier vidunderlige antiseptika.

Sår og skrammer er blot en måde at leve for de små! En stor blanding til mindre sår er en 1:1 blanding af lavendel og Tea Tree olie. Lavendel er beroligende, anti-inflammatoriske, og har regenerativ ‘ketoner’, mens tea tree er en kraftig antiseptisk bruges for mange generationer af indfødte australiere. Brug denne blanding i det vand, der anvendes til rensning af sår, og anvende et par dråber på gaze af en bandage-gælder ikke direkte for huden, da det vil være unødigt irriterende. På bandagen, dog vil det være beroligende og fremskynde helingsprocessen.

Så er dette en meget kort oversigt over ved hjælp af æteriske olier med børn. Der er mange, mange forskellige applikationer til æteriske olier til næsten alle tænkelige mindre lidelse i barndommen. Nøglen er viden-at finde en god praktiserende læge eller en velrenommeret ressource til dine behov. For yderligere læsning, bøger af Valerie Ann Woorwood er fremragende: “Aromaterapi for sundt barn” og “The komplet Book af æteriske olier og aromaterapi”; sikkerhedsdatablad, se “Æterisk olie sikkerhed” af Robert Tisserand og Tony Balacs. De æteriske olier, der er nævnt i denne artikel er anerkendt som sikkert for de fleste individer – hvis du eller dit barn er anerkendt som havende en specifik sygdom, og/eller er under en læges regelmæssig pleje, skal du kontakte en passende praktiserende læge før du fortsætter.

Når det er sagt, aromatherpy kan være en meget sjov og givende endevor for både dig og dit barn. Æteriske olier har gavnet mange liv verden, og har en lille smule af plante magic tilgængelige for alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.