Køb den rigtige gamer skærm

Står du selv og skal ud og købe en ny gamer skær, eller har du et barn som du tænker fortjener en ny skærm i enten julegave eller fødselsdagsgave, det kan være svært at finde ud af hvilken skærm du skal købe, der findes nemlig flere forskellige mærker på markedet, deres priser er også meget forskellige, jeg vil her komme med hvilken skærm du skal vælge efter dit budget.

Første du skal gøre

Det første du skal gøre før du køber en ny skærm, om det er til dig selv eller dit barn, det er at du skal finde ud af hvad dit budget er, en god skærm koster nemlig et par tusind kroner. Men kan komme helt op til mange tusind kroner, det kan variere alt fra producent til model på skærmen, du skal også vide hvad opdateringshastigheden er på skærmen, en sidste ting er responstiden på den skærm du gerne vil købe. Det kan være lidt dyrt at købe en ny skærm, men i det tilfælde kan du låne penge via kviklanet.dk, på den måde kan du købe skærmen sammen dag, men også være overskueligt at afdrage på din optagede gæld.

Hvad er responstid og opdateringshastighed

Når man snakker pc skærme, kan det være svært at finde ud af hvilken du skal købe og hvad alle de smarte ord er, responstiden er tiden fra der sker noget i det spil du spiller til at skærmen viser det, ofte har det ikke betydning men hvis man gerne vil have det bedste muligt, så er 1 ms responstid det bedste man kan få. Opdateringshastighed er imellem 60 hertz og 144 hertz, dog er det også muligt at få helt op til 240 hertz skærme, en medium gamer som bare spiller for sjov og ikke går op i at blive bedre, vælger typisk en 60 hertz skærm, mens en gamer som gerne vil blive bedre og bedre, ikke kan bruge mindre end 144 hertz skærm. Stort set alle professionelle e-sports atleter bruger 240 hertz, opdateringshastigheden på en skærm er hvor mange gange din skærm bliver opdateret på 1 sekund, der kan man hurtigt se at der er kæmpe forskel fra 60 hertz helt op til 240 hetz.

Hvilken skal du købe

Hvis du gerne vil købe en god skærm, men ikke har mange tusinde kroner som skal bruges på det projekt, så er det ikke så svært at finde en god skærm i dag ikke i forhold til for 5 på siden, der er sket en kæmpe forbedring på kvaliteten man modtager. Når du har fundet ud af dit budget og gerne vil vælge en skærm, så vil jeg helt klart anbefale BenQ som producere gamer skærme, de er nok nogle af de mest stabile skærme, en 144 hertz skærm kan man købe fra BenQ helt ned til 1.900 kr. selv når skærmen er så billig, så er det stadig en vildt god skærm som er helt i front i den prisklasse af skærme